Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja - Pikku-Ahveniston laavun tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi

Poliisi kaipaa havaintoja - Pikku-Ahveniston laavun tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi

Pikku-Ahveniston laavu ja kolme muuta rakennusta tuhoutuivat palossa täysin. Alueella on tehty viime aikoina muutakin ilkivaltaa.

Poliisi pyytää havaintoja varhain torstaina Ylöjärvellä Pikku-Ahveniston luonnonsuojelualueella riehuneen tulipalon selvittämiseksi. Pikku-Ahveniston laavu, kaksi liiteriä ja wc-rakennus tuhoutuivat palossa täysin. Poliisin mukaan on todennäköistä, että toisistaan erillään olevat rakennukset on sytytetty tahallaan palamaan. Tulipaloissa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Viimeisimmän poliisin tiedossa olevan laavulla olleen retkeilijän tiedetään poistuneen hieman puolen yön jälkeen. Tämä retkeilijä on tavoitettu eikä häntä epäillä rikoksesta.

Asiaa tutkitaan  vahingontekona. Vahingonteosta voidaan tekijä tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Poliisi pyytää vihjeitä Nokian poliisiasemalla puhelinnumerossa 0295 445 888 (ma-su klo 8-16) tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>