Uutiset

Legendaarinen Toto tähdittää Sorsapuiston uutta musiikkitapahtumaa

Legendaarinen Toto tähdittää Sorsapuiston uutta musiikkitapahtumaa

Toto on nähty aiemmin Suomessa mm. Pori Jazzien lavalla vuonna 2019.

Tampereen Sorsapuistossa järjestetään perjantaina 5. elokuuta 2022 uusi Sorsapuisto Live -tapahtuma, jonka pääesiintyjänä nähdään urallaan yli 40 miljoonaa albumia myynyt aor-suuruus Toto. Konsertti on osa vuonna 1977 Kaliforniassa perustetun Toton tulevaa Dogz of Oz -kiertuetta, jolla legendaarinen yhtye esittelee uudistuneen kokoonpanonsa. Toton perustajajäseniin lukeutuvan kitaristi Steve Lukatherin ja yhtyeen solistina jo 1980-luvulta saakka toimineen Joseph Williamsin rinnalla tullaan näkemään basisti John Pierce ( Huey Lewsis and The News), rumpali Robert ’Sput’ Searight (Ghost-Note / Snarky Puppy) ja kosketinsoittaja / taustalaulaja Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Muun muassa Hold the Line, Rosanna ja Africa -hiteistään tunnetun Toton lisäksi Sorsapuistossa nähdään myös muita artisteja, joista ensimmäiseksi on julkistettu kotimainen hardrock-ylpeys Brother Firetribe. Lisää artisteja julkistetaan myöhemmin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>