Uutiset

Kyröskosken K-marketin ryöstöstä epäilty vangittu - tamperelaismies myöntänyt teon

Kyröskosken K-marketin ryöstöstä epäilty vangittu - tamperelaismies myöntänyt teon

Sunnuntaina 12.9.2021 ryöstettiin Hämeenkyrössä sijaitseva K-Market Kyröskoski teräaseella uhkaamalla. Sisä-Suomen poliisi otti tiistaina 21.9. kiinni teosta epäiltynä tamperelaismiehen, joka on esitutkinnassa myöntänyt teon. Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina 24.9. miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä ryöstöstä.

Ryöstössä ei kukaan loukkaantunut fyysisesti. Koska teossa oli käytetty teräasetta, tutkitaan tekoa törkeänä ryöstönä. Törkeästä ryöstöstä säädetty vähimmäisrangaistus on kaksi vuotta vankeutta. Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä. Tapauksen tutkinta on tavoitteena saattaa valmiiksi lokakuun loppuun mennessä. Käräjäoikeuden määräämä syytteen nostamisen määräaika on 12.11.2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>