Uutiset

IL: Epäilty poliisin murhan yritys Lempäälässä

IL: Epäilty poliisin murhan yritys Lempäälässä

Sisä-Suomen poliisi tutkii poliisimieheen kohdistunutta epäiltyä murhan yritystä, uutisoi Iltalehti. Vuonna 1993 syntynyttä, 27-vuotiasta miestä vaaditaan vangittavaksi tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Iltalehden tietojen mukaan poliisi sai torstaina 23.9. kotihälytystehtävän Lempäälässä sijaitsevaan asuntoon. Tehtävän syy oli epäilty kotirauhan rikkominen. Poliisin mennessä paikalle asunnossa oli yksi henkilö, joka kohdisti poliisiin vastarintaa, jonka perusteella häntä epäillään murhan yrityksestä. Poliisi tai murhan yrityksestä epäilty eivät kumpikaan loukkaantuneet tilanteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>