Uutiset

Juha Tapion keikkatauko päättyy - jättikonsertti Ratinassa elokuussa

Juha Tapion keikkatauko päättyy - jättikonsertti Ratinassa elokuussa

Juha Tapio konsertoi Ratinan stadionilla elokuussa (kuva: Juha Törmälä)

Pitkään esiintymistauolla ollut Juha Tapio esiintyy Tampereella Ratinan stadionilla ensi kesänä. Jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja se järjestetään lauantaina 6.8.2022.

Liput tulevat myyntiin viikon päästä tiistaina.

Tulevalla stadionkeikalla on myös ainutlaatuinen erikoispiirre: Ratinan stadionilla tallennetaan kappale Juha Tapion seuraavalle albumille yhdessä fanien kanssa. Poikkeuksellisen asiasta tekee se, että kaikki kyseistä biisiä mukana laulavat henkilöt voivat päästä mukaan kappaleen virallisiin esittäjätietoihin – todennäköisesti ensimmäistä kertaa maailmassa.

"Vierailevat tähdet artistien levyillä on tietysti tuttu kuvio, mutta yleensä vierailijoita on muutamia – ja minun levyilläni yksittäistapauksetkin ovat olleet harvinaisia. Mutta nyt vierailijoita onkin sitten enemmän kuin koskaan aiemmin: keikalla äänitettävän biisin yhteislauluun osallistuvat saavat halutessaan nimensä mukaan uuden levyn esittäjätietoihin. Levyllä voi siis olla jopa kymmeniätuhansia vierailijoita", hehkuttaa uransa suurimpaan keikkaan valmistautuva Juha Tapio.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>