Uutiset

MM-kisojen lippuarvonnassa voittaneille tieto tänään - arvonnalla valtava suosio

MM-kisojen lippuarvonnassa voittaneille tieto tänään - arvonnalla valtava suosio

Ensi keväänä Tampereella ja Helsingissä pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa on ensimmäistä kertaa käytössä lippujen osto-oikeuksien arvonta. Lippuarvonta osoittautui hyvin suosituksi, sillä arvontaosallistumisten kautta haettiin yli 1 600 000 lippua. Kaikki Tampereella pelattavat ottelut on varattu loppuun, saatavilla on vielä lippuja Helsingin otteluihin sekä rajattu määrä VIP-paketteja.

Lipunosto-oikeuden voittaneet saavat tänään keskiviikkona viestin arvontatuloksesta. Heillä on mahdollisuus lunastaa lippunsa 30.9.–15.10. Henkilöt, jotka eivät ole voittaneet arvonnassa lainkaan tai joille on tarjottu vaihtoehtoisia lippuja, saavat lunastamattomiin päivälippuihin etuosto-oikeuden 16.–20.10.2021. Kaikille arvontaan osallistuneille tarjotaan päivälippuihin etuosto-oikeutta 21.–25.10.2021, jos lippuja on vielä jäljellä. Jos päivälippuja on tämän jälkeen vielä jäljellä, ne tulevat avoimeen myyntiin 27.10.2021.

Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.5.2022 alkaen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>