Uutiset

Tampereen palkinnot jaettu, koulutus ja huumori saivat tunnustusta

Tampereen palkinnot jaettu, koulutus ja huumori saivat tunnustusta

Tampereen palkintoja Sorsapuistosalissa olivat jakamassa pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen. Ansioistaan Tampereen hyväksi palkittiin korkeakouluneuvos Markku Lahtinen ja Kummeli-ryhmä.

Perinteiset Tampereen päivän palkinnot myönnettiin tänä vuonna komediaryhmä Kummelille ja korkeakouluneuvos Markku Lahtiselle. Lahtinen palkittiin merkittävistä ansioistaan Tampereen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen hyväksi. Kummeli palkittiin merkittävistä ansioista Tampereen kulttuurielämän hyväksi.

Kummeli on Suomen tunnetuin komediaryhmä ja sketsiohjelmien tekijä, jonka juuret ovat Tampereella ja Kangasalla. Kummeliin kuuluvat Heikki Hela, Timo Kahilainen, Olli Keskinen, Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen.

Tampereen palkinto on jaettu vuodesta 1959 lähtien ja sen on tähän mennessä saanut 78 palkittua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>