Uutiset

Pikku-Ahvenisto saamassa uuden laavun

Pikku-Ahvenisto saamassa uuden laavun

Pikku-Ahveniston ulkoilualue on saamassa uuden laavun, tiedottaa Ylöjärven kaupunki. Ylöjärven kaupunki pyrkii järjestämään alueelle uuden laavun, wc-rakennuksen sekä kaksi puuliiteriä vielä tämän vuoden puolella. Tekninen lautakunta käsittelee 8000 euron määrärahan kohdentamista uudelleen rakentamiseen kokouksessaan 13.10.2021.

Pikku-Ahveniston laavu tuhoutui tulipalossa 15.-16.9.2021 välisenä yönä. Palo tuhosi myös muut laavualueen rakennukset eli wc:n sekä molemmat puuliiterit. Lisäksi tuli vahingoitti alueen puita. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>