Uutiset

Ilkivalta riivaa Lempäälässä

Ilkivalta riivaa Lempäälässä

Lempäälän kunta kertoo, että nuorison tekemä ilkivalta jatkuu edelleen Lempäälän kunnan alueella. Viime aikoina ilmoituksia ilkivallasta on tullut muun muassa keskustasta Kanavan koulun, Myllyrannan ja Lempäälän Aleksin alueilta sekä Kuljun ja Sääksjärven kouluilta. Ilkivalta on paikkojen rikkomista, roskaamista, töhrimistä ja tarpeetonta ”moporallia”, joista aiheutuu korjauskuluja ja häiriöitä kuntalaisille. Myös ohikulkijoihin kohdistettua uhkailua on ollut ainakin keskustan alueella.

Kunnan moniammatillinen työryhmä käsittelee ilkivaltaongelmaa ja etsii keinoja, joilla nuoret itse pääsisivät vaikuttamaan tilanteen paranemiseen, mutta työryhmä peräänkuuluttaa myös jokaisen aikuisen vastuuta puhuttaa nuoria ennaltaehkäisevästi ja puuttua havaittuun ilkivaltaan. Iltalenkillä voi vaikka jatkossa ohimennen kiertää yllä mainittujen paikkojen kautta, jolloin aikuisten paikallaolo voisi rauhoittaa tilannetta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>