Uutiset

Ilkivalta riivaa Lempäälässä

today8.10.2021

Background
share close

Lempäälän kunta kertoo, että nuorison tekemä ilkivalta jatkuu edelleen Lempäälän kunnan alueella. Viime aikoina ilmoituksia ilkivallasta on tullut muun muassa keskustasta Kanavan koulun, Myllyrannan ja Lempäälän Aleksin alueilta sekä Kuljun ja Sääksjärven kouluilta. Ilkivalta on paikkojen rikkomista, roskaamista, töhrimistä ja tarpeetonta ”moporallia”, joista aiheutuu korjauskuluja ja häiriöitä kuntalaisille. Myös ohikulkijoihin kohdistettua uhkailua on ollut ainakin keskustan alueella.

Kunnan moniammatillinen työryhmä käsittelee ilkivaltaongelmaa ja etsii keinoja, joilla nuoret itse pääsisivät vaikuttamaan tilanteen paranemiseen, mutta työryhmä peräänkuuluttaa myös jokaisen aikuisen vastuuta puhuttaa nuoria ennaltaehkäisevästi ja puuttua havaittuun ilkivaltaan. Iltalenkillä voi vaikka jatkossa ohimennen kiertää yllä mainittujen paikkojen kautta, jolloin aikuisten paikallaolo voisi rauhoittaa tilannetta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%