Uutiset

Poliisilla iso operaatio Tampereen Keskustorilla - tapausta selvitetään kuolemansyyntutkintana

Poliisilla iso operaatio Tampereen Keskustorilla - tapausta selvitetään kuolemansyyntutkintana

Poliisilla oli tänään sunnuntaina hieman ennen puoltapäivää iso operaatio Tampereen Keskustorilla Tempon talon ympärillä. Alue tyhjennettiin talon ympäriltä ja liikenne oli katkaistu Keskustorin ja Koskipuiston välillä. Paikalla oli useita poliisiautoja sekä ambulanssi. Lisäksi paikalla olevilla poliiseilla oli luotiliivit ja kypärät päällään. Poliiseilla oli myöskin drone käytössä tapahtumapaikalla.

Poliisioperaatio päättyi hieman klo 12:n jälkeen ja liikenne pääsi jälleen kulkemaan alueella.

Poliisi tiedotti kello 13 aikaan, että Hämeenkadulla yksityisasunnossa oli poliisitehtävä kello 10.22 alkaen. ”Sivullisille ei aiheutunut vaaraa”, kerrotaan Sisä-Suomen Poliisilaitoksen Twitter-tilillä.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana, eikä tiedota tutkinnan etenemisestä enempää. Poliisi pyytää asiassa hienotunteisuutta omaisia kohtaan.

Uutista korjattu: Alunperin jutussa oli virheellisesti mainittu että liikenne olisi katkaistu Keskustorin ja Hämeenpuiston väliltä.

Kuva: Karoliina Vainionperä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>