Uutiset

Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui ulosajossa Parkanossa

Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui ulosajossa Parkanossa

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Parkanossa tapahtuneessa ulosajossa menehtyi autossa matkustajana ollut nuori mies, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Hänet ja kaksi muuta autossa ollutta henkilöä kuljettettiin onnettomuuspaikalta Tampereelle sairaalaan. Mies menehtyi myöhemmin sairaalassa. Kaksi muuta autossa ollutta miestä, joista toinen auton kuljettaja, selvisivät tiettävästi suhteellisen lievillä vammoilla. Autossa olleet olivat iältään 17 - 20 vuotiaita.

Ulosajo tapahtui puolenyön aikaan Karttiperäntiellä. Auto oli ollut tulossa Lylynevan suunnasta kohti Jaakkolankylää ja ajautunut kaarteessa ulos tieltä ja sinkoutunut useiden kymmenien metrien päähän katolleen metsään. Loukkaantuineita on päästy alustavasti puhuttamaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>