viikon artisti

Teemu Roivainen päästi salaisen paheensa valloilleen - tuloksena tangokuninkaan titteli

Teemu Roivainen päästi salaisen paheensa valloilleen - tuloksena tangokuninkaan titteli

Teemu Roivaista kuultiin SUN Radion Viikon Artistina (kuva: Ville Paasimaa)

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen julkaisi juuri uransa neljännen pitkäsoiton, nimeltään Uusi Alku. Kyseessä on ensimmäinen levy, jolta löytyy pelkästään uusia kappaleita ja myös tyylisuunta on muuttunut iskelmästä hieman popimpaan.

Viikon Artisti Teemu Roivainen kertoi haastattelussa uudesta levystään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Loppuvuodesta ohjelmassa on mm. joulukonserttikiertue yhdessä Saara Aallon kanssa. Roivaisen ja Aallon historia on pitkä, sillä entisen pariskunnan polut yhdistyivät jo lukiossa ja soittipa Roivainen aikanaan Aallon yhtyeessäkin.

Vuoden 2014 tangokuninkuus tuli monelle yllätyksenä, kun Roivainen tunnettiin siihen saakka lähinnä soittajana. Mies kuitenkin kertoi tangojen olleen hänen "salainen paheensa jo pienestä pojasta alkaen".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>