Uutiset

Tampere United palasi parrasvaloihin - nyt suuntana Eurooppa

Tampere United palasi parrasvaloihin - nyt suuntana Eurooppa

Vuosituhannen alun suurseura Tampere United on tehnyt uutta nousua suomalaisten jalkapalloseurojen kärkikaartiin kannattajien omistamana nyt noin kymmenen vuotta. Uusi luku seuran historiaan kirjoitettiin lauantai-iltana Helsingin Olympiastadionilla, kun United nosti Suomen Region's Cupin pokaalin ilmaan.

Region's Cup on Euroopan laajuinen turnaus, johon voivat osallistua amatöörijoukkueet. Voitto Suomen turnauksesta tarkoittaa samalla paluuta Euroopan kentille, sillä eri maiden voittajat kohtaavat toisensa ensi kaudella Euroopan Region's Cupin voittajien kesken pelattavassa lopputurnauksessa.

Lauantainen finaali FC Kontua vastaan oli tamperelaisten näytöstä lähes alusta alkaen ja päättyi lopulta lukemiin 5 - 0.

Tampere Unitedin kausi Kolmosessa oli menestys ja seura nousi näytöstyyliin ensi kaudeksi Kakkoseen. Nyt joukkuetta kutsuvat myös Euroopan kentät.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>