Uutiset

Poliisi pyytää vihjeitä liittyen polkupyöräilijän yliajoon Mäntässä

Poliisi pyytää vihjeitä liittyen polkupyöräilijän yliajoon Mäntässä

Mäntässä Seppälän puistotien ja Virtasalmentie risteyksessä tapahtui sunnuntaina 17.10.2021 klo 00.50-01.00 aikaan polkupyöräilijän yliajo. Henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija oli törmännyt kevyenliikenteenväylällä kulkeneeseen pyöräilijään. Autoilija oli poistunut pysähtymättä tapahtumapaikalta. Pyöräilijä loukkaantui vakavasti ja kuljetettiin sairaalahoitoon Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan.

Poliisin saamien tietojen mukaan tapahtumapaikalta poistunut pieni henkilöauto on väriltään tumma ja mahdollisesti Renault-merkkinen. Henkilöautosta oli törmäyksessä rikkoutunut tuulilasi sekä muita keulan muoviosia.

Asiaan liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon 0295 414 811 tai sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>