Uutiset

Kiitä veteraania ja sotiemme naista kortilla - Posti ja veteraaniliitot järjestävät suositun korttikampanjan jo seitsemättä kertaa

Kiitä veteraania ja sotiemme naista kortilla - Posti ja veteraaniliitot järjestävät suositun korttikampanjan jo seitsemättä kertaa

Posti ja veteraaniliitot järjestävät jo seitsemättä kertaa kaikille kansalaisille suunnatun korttikampanjan, jossa jokainen voi ilahduttaa sotiemme veteraaneja ja sotiemme naisia postikortilla. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana kampanjassa on myös Lotta Svärd Säätiö.

Korttikampanja alkaa maanantaina 18.10. ja kortteja voi lähettää 11.11. asti. Posti toimittaa kortit veteraaneille ja sotiemme naisille itsenäisyyspäiväksi. Suomessa on noin 5000 veteraania ja sotiemme naisia noin 14 000 sekä lottia 1500 ja pikkulottia 5000.

-Nyt on aika kiittää heitä, jotka varmistivat, että saamme elää vapaassa ja turvallisessa Suomessa. Tehdään se yhdessä ja kiitollisuudella”, kannustaa Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -keräyksestä.

Kortteja voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin koululuokat, yhteisöt ja yrityksetkin. Yhdessä kirjekuoressa voi lähettää useamman kortin. Kuoren sisällä oleviin kortteihin ei tarvitse lisätä postimerkkejä tai osoitetietoja.

Omat kiitokset ja terveiset voi lähettää kortissa osoitteeseen:

Posti Oy
Kortti veteraanille
PL 7230
00002 HELSINKI

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille itsenäisyyspäiväksi Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton, sotaleskille Kaatuneitten Omaisten Liiton sekä Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>