viikon artisti

Reino Nordin taisteli näyttelijöiden oikeuksista jo lapsena - myös Tampere-tukka herättää popparissa hilpeyttä

Reino Nordin taisteli näyttelijöiden oikeuksista jo lapsena - myös Tampere-tukka herättää popparissa hilpeyttä

Reino Nordin tunnetaan paitsi laulajana, myös menestyneenä näyttelijänä. Viikon Artisti kertoili hyväntuulisessa haastattelussa myös muista harrastuksistaan mm. golfin ja jääkiekon parissa. Lisäksi hän muisteli elokuvien tekoa jo lapsesta alkaen. Myös tamperelaisesta tukkamuodista pop-tähti on tehnyt omat havaintonsa.

Monenlaisen rytmimusiikin ystäväksi tunnustautuva Nordin tunnetaan myös itse lyömäsoitintaiteilijana ja taustaa löytyy niin laulajan kuin rumpalinkin hommista useista eri yhtyeistä.

Useiden pop-hittien lisäksi Reino Nordin on kunnostautunut myös joululaulujen tulkitsijana ja hän on lähdössä myös joululaulukiertueelle, joka saapuu Tampereelle juuri ennen joulua 22.12. konserttipaikkana tuolloin on Tampereen tuomiokirkko.

Miehen uusin kappale julkaistaan perjantaina 22.10. Tuolloin "Taivas itkee" kuullaan heti tuoreeltaan myös SUN Radion lähetyksessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>