Uutiset

Juupajoen operaatiossa kiinniotettu mies uhkasi räjähteillä

Juupajoen operaatiossa kiinniotettu mies uhkasi räjähteillä

Poliisi on ottanut keski-ikäisen miehen kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, räjähderikoksesta, huumausainerikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Kiinniottoa edelsi sunnuntai-iltana 24.10. Juupajoella Pirkanmaalla käynnistynyt operaatio, joka jatkui yön yli. Väkivaltarikoksessa on loukkaantunut yksi henkilö.

Hätäkeskus välitti poliisille alkuillasta sunnuntaina mahdollista väkivaltarikosta koskeneen tehtävän Juupajoella Pirkanmaalla. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että epäilty väkivaltarikos oli tapahtunut todennäköisesti yksityisasunnossa ja yksi henkilö oli loukkaantunut teossa. Poliisi pystyi yksilöimään kyseessä olevan kiinteistön, mutta asunnossa oleskelleeseen henkilöön ei saatu keskusteluyhteyttä. Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä, ja poliisi eristi kiinteistön. Eristyksen aikana mies uhkasi räjäyttää hallussaan olleet räjähdysaineet, jos poliisi ei poistu paikalta.

Poliisi sai lopulta neuvotteluyhteyden kohdehenkilöön ja hänet otettiin käskytyksen jälkeen kiinni aikaisin maanantaiaamuna. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa. Asunnosta on löytynyt räjähteitä, jotka ovat poliisin hallussa. Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla ja asiasta tiedotetaan lisää, kun esitutkinnasta on uutta kerrottavaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>