Uutiset

Tampereen Areenan nimi vaihtuu

Tampereen Areenan nimi vaihtuu

Tampereen monitoimiareenan hallitus on päättänyt irtisanoa sopimuksensa teknologiayhtiö Uroksen kanssa. Toistaiseksi toiminta jatkuu aiemmalla nimellä Tampereen Kannen areena. Varsinaiseen toimintaan ja areenan avaamiseen nimenmuutoksella ei ole vaikutusta.

Areena oli määrä nimetä Uros Live Areenaksi, mutta viime aikoina julkisuuteen tulleet tiedot yhtiön taloustilanteesta on liitetty vahvasti ja negatiivisesti myös areenaan. Tämän vuoksi monitoimiareenan hallitus päätyi irtisanomaan sopimuksen.

Areenan ensimmäiset tapahtumat ovat 3. ja 4. joulukuuta järjestettävät SM-liigan paikallisottelut, ja avajaisia vietetään 15. joulukuuta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>