Päivän haastattelu, Uutiset

Suomen suurin pikkujoulufestari Mad X-mas Festival joulukuun alussa Tampereella

Suomen suurin pikkujoulufestari Mad X-mas Festival joulukuun alussa Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus täyttyy joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.–5.12.2021 musiikista, autoista ja pitkään odotetusta festaritunnelmasta. Kolmipäiväinen Mad X-mas Festival on Suomen suurin pikkujoulufestivaali, joka tuo saman katon alle kuumimmat kotimaiset tähdet, ysäriartistit ja kansainväliset EDM-artistit. Samaan aikaan toteutetaan Latelan poikien johdolla ennennäkemätön koko perheen Latela Car Show, jossa on esillä yli sata huipputuunattua autoa. Mad X-mas Festivalin toteuttamisesta vastaava Lars Kivistö kertoi SUN Radion haastattelussa tapahtumasta ja sen synnystä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>