Uutiset

Ida Hulkko ui 100 metrin rintauinnin EM-finaaliin

Ida Hulkko ui 100 metrin rintauinnin EM-finaaliin

TaTu Tampereen Ida Hulkko eteni 100 metrin rintauinnin keskiviikkona uitavaan EM-finaaliin sijoittamalla välierissä kuudenneksi ajallaan 1:05.00. Kyseessä on Hulkon ensimmäinen 100 metrin rintauinnin arvokilpailufinaali.

Rintauinnin EM-finaali uidaan huomenna keskiviikkona kello 17.40 (Suomen aikaa).

– Huomattavasti parempi uinti kuin aamulla. Edelleen on ongelmia saada kropasta kaikki irti ja haasteita pitää teknisesti uinti kasassa. Tahtoa on kovasti ja parempaa päin mennään. Huomenna illalla uudelleen ja finaalifiilis päälle. Luottavaisin mielin lähden finaaliin, Hulkko kertoo Uimaliiton tiedotteessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>