Uutiset

Jääkiekon MM-kisamaskotti sai nimen - Tampereella kisoja voi seurata myös Fan Zonella

Jääkiekon MM-kisamaskotti sai nimen - Tampereella kisoja voi seurata myös Fan Zonella

2022 Jääkiekon MM-kotikisojen maskotti Miracleo on ulkonäöstä päätellen läheistä sukua aiempien kotikisojen Finkey-maskotille.

Ensi keväänä Tampereella ja Helsingissä pelattavien jääkiekon MM-kisojen maskotti on saanut nimekseen Miracleo. Leijonamaskotti esiintyy revontulten väreissä kisojen ”Making Miracles” -teeman mukaisesti. Miracleo tulee luomaan tunnelmaa areenoille, Fan Zoneille ja erilaisiin tempauksiin ennen kisoja ja kisojen aikana.

Paitsi kisojen pelipaikoilla, Tampereen Kannen Areenalla ja Hartwall Areenalla, kisatunnelmaan pääsee myös molemmista kisakaupungeista löytyvillä Fan Zoneilla. Tampereella Fan Zone rakentuu rautatieaseman viereen, jolloin kisatunnelmaan pääsee suoraan raiteelta yksi. Alueelle tulee telttoja, joissa voi vaikkapa katsella Suomen pelejä, ellei onnistunut saamaan lippua otteluun.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>