viikon artisti

Näillä Sinitaivaan neuvoilla miehet pärjäävät tanssilavoilla

Näillä Sinitaivaan neuvoilla miehet pärjäävät tanssilavoilla

Sinitaivas on viihdyttänyt suomalaista tanssikansaa jo pian 15 vuoden ajan. Yhtyeen laulusolisti ja rumpali Juha-Matti "Juhis" Ahola kertoi haastattelussa yhtyeen vaiheista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Yhtyeen kuudes albumi, Sierra Madre, julkaistiin syyskuun lopulla ja se valittiin myös SUN Radion kuukauden levyksi. Ahola kertoi Viikon Artisti -ohjelmassa yksityiskohtaisia tarinoita levyn kappaleiden taustoilta. Muun muassa yhtyeen Hyvänhajuinen mies -kappale antaa Aholan mukaan hyviä neuvoja, kuinka tanssilavoilla riittää menestystä.

Viikon Artisti kuullaan musiikin kera SUN Radiossa torstaisin klo 10 ja sunnuntaisin klo 14.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>