Uutiset

FC Haka teki jatkosopimuksen oman kasvattinsa kanssa – tältä näyttää joukkueen koko sopimustilanne

today12.11.2021

Background
share close
18-vuotias Topias Listo jatkaa ensi kaudella kasvattajaseuransa riveissä. Kuva: FC Haka

FC Haka ja 18 -vuotias puolustaja Topias Listo ovat sopineet vuoden jatkosopimuksen. Hakajunioreiden kasvatti liittyi edustuksen rinkiin 2020 tammikuussa ja nyt seura käytti sopimuksessa olleen option.

– Totta kai olen tyytyväinen, että optio käytettiin. Ensi vuonna kehityksen täytyy jatkua, ja sitä myöden myös saada peliaikaa, totesi Listo sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Keväällä ylioppilaaksi itsensä kirjoittanut Listo viettää muun joukkueen tavoin parhaillaan lomaa joukkueharjoituksista, mutta kertoo kuntoa ylläpidettävän henkilökohtaisin harjoituksen.

Myös jatko-opintojen pääsykokeet ovat pitäneet kiireisinä viime aikoina. Lähitulevaisuudelle on myös toisenlaisia suunnitelmia, mitkä luovat omat haasteensa myös tulevaan kauteen valmistautumiseen.

– Armeija alkaa tammikuussa, mikä tietysti luo oman haasteensa treenaamiseen.

Viime keväänähän Henri Malundama suoritti oman varusmiespalveluksensa ja tuloksena oli valinta Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen. Toivotaan, että vaikutus samasta pelipaikasta kilpailevan Liston kohdalla, olisi vastaavanlainen.

Ahkerasti töitä tehnyt puolustaja on joka tapauksessa valmis tekemään paljon töitä, jotta tavoitteet jalkapallon parissa toteutuisi.

– Kaikilla alueilla pitää kehitystä tapahtua! Jos yksittäistä juttua miettii, niin pelirohkeutta pitää saada lisää. Se on sellainen ykkösjuttu itsellä ja sitä kautta tulee positiivisia asioita muillakin osa-alueilla.

Topias Liston sopimus täydentää Hakan tämän hetkisen joukkueen 15 pelaajaan.

Aiemmin sopimus on tehtynä jo Mika Hilanderin, Kalle Kohosen, Jesse Huhtalan, Tino Purmeen, Oiva Laaksosen, Janne-Pekka Laineen, Seth Saarisen, Salomo Ojalan, Miro Salmisen kanssa, Henri Malundaman, Eero-Matti Auvisen kanssa, Aatu Hakalan, Donaldo Ackan kanssa ja Niklas Fribergin kanssa.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%