Uutiset

Huumekaupan tehovalvonnassa useita kiinni - takavarikkoon huumeita ja rahaa

Huumekaupan tehovalvonnassa useita kiinni - takavarikkoon huumeita ja rahaa

Poliisi valvoi 1.-7.11.2021 valtakunnallisesti huumausaineiden katukauppaa ja verkossa tapahtuvaa välitystoimintaa. Sisä-Suomen alueella huumausaineen katuvalvonnassa jäi kiinni yhteensä 18 rikoksesta epäiltyä.

Katuvalvonnan yhteydessä poliisi kirjasi yhden rikosilmoituksen törkeästä huumausainerikoksesta Pirkanmaan alueella. Rikoksesta epäillyltä takavarikoitiin yhteensä n. 300 grammaa epäiltyä amfetamiinia.

Huumausainerikoksia kirjattiin yhteensä 8 rikosilmoitusta ja huumausaineen käyttörikoksia yhteensä 9 kappaletta.

Poliisi takavarikoi katuvalvontaviikon aikana epäiltyjä huumausaineita, mm. marihuanaa, hasista, amfetamiinia, metamfetamiinia ja kokaiinia. Katuvalvonnan yhteydessä takavarikoitiin myös huumausaineeksi luokiteltavia lääkeaineita sekä käteistä rahaa hieman yli 4000 euroa.

Huumausaineen katuvalvonnan yhteydessä poliisi tapasi myös 5 etsintäkuulutettua henkilöä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>