Uutiset

Rocklegenda Sting Suomeen - konsertti Tampereen Kannen areenalla maaliskuussa

Rocklegenda Sting Suomeen - konsertti Tampereen Kannen areenalla maaliskuussa

Sting saapuu Tampereelle 7. maaliskuuta 2022.

Maailman menestyneimpiin muusikoihin kuuluva entinen The Police -yhtyeen laulaja ja basisti on julkistanut lisää Euroopan-konsertteja ensi keväälle käynnissä olevalle My Songs -kiertueelleen. Suomessa show’sta päästään nauttimaan Tampereen Kannen areenalla maanantaina 7.3.2022. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 19. marraskuuta klo 10.

Stingin My Songs -konsertti  sisältää musiikkia tämän 17-kertaisen Grammy-voittajan koko uran varrelta. Mukana on sekä soolouran että The Policen rakastetuimmat kappaleet. Kriitikoiden ylistämä konsertti vie fanit musiikilliselle aikamatkalle, jota siivittää mm. biisit kuten "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne", "Demolition Man", "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne" ja "Message In A Bottle".

Kiertueella Stingiä säestää sähköinen rock-yhtye, johon kuuluvat Dominic Miller (kitara), Josh Freese (rummut), Rufus Miller (kitara), Kevon Webster (koskettimet), Shane Sager (huuliharppu) sekä Melissa Musique ja Gene Noble (taustalaulu). Konsertin erikoisvieraana esiintyy englantilainen laulaja-lauluntekijä Joe Sumner.

Edellisen kerran Sting esiintyi Suomessa vuonna 2019.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>