Uutiset

OmaVero-palvelun käyttökatko alkaa tänään

today18.11.2021

Background
share close

Verohallinnon Omavero-palvelu päivittyy uuteen versioon ja tämän johdosta palvelussa on käyttökatko, joka alkaa tänään torstaina klo 15.30 ja päättyy maanantaina puoliltapäivin. Käyttökatkon aikana OmaVeroon ei voi kirjautua eikä sen kautta voi hoitaa mitään veroasiaa. Verohallinto neuvoo hoitamaan veroasiat kuntoon joko ennen katkoa tai sen jälkeen, sillä myös puhelinpalvelu ja verotoimistot toimivat käyttökatkon aikana rajoitetusti.

Päivityksen myötä OmaVeron ulkoasu uudistuu ja käytettävyys paranee. Korjauksia tehdään myös palvelun saavutettavuuteen, mm. usein esitetty toive mobiilikäytöstä toteutuu ja jatkossa OmaVero toimii aiempaa paremmin mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%