Uutiset

OmaVero-palvelun käyttökatko alkaa tänään

OmaVero-palvelun käyttökatko alkaa tänään

Verohallinnon Omavero-palvelu päivittyy uuteen versioon ja tämän johdosta palvelussa on käyttökatko, joka alkaa tänään torstaina klo 15.30 ja päättyy maanantaina puoliltapäivin. Käyttökatkon aikana OmaVeroon ei voi kirjautua eikä sen kautta voi hoitaa mitään veroasiaa. Verohallinto neuvoo hoitamaan veroasiat kuntoon joko ennen katkoa tai sen jälkeen, sillä myös puhelinpalvelu ja verotoimistot toimivat käyttökatkon aikana rajoitetusti.

Päivityksen myötä OmaVeron ulkoasu uudistuu ja käytettävyys paranee. Korjauksia tehdään myös palvelun saavutettavuuteen, mm. usein esitetty toive mobiilikäytöstä toteutuu ja jatkossa OmaVero toimii aiempaa paremmin mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>