Uutiset

Tammerfest julkaisi ensimmäiset esiintyjät ensi kesälle

today18.11.2021

Background
share close

Kaupunkifestivaali Tammerfestiä juhlitaan jälleen ensi heinäkuussa Tampereen Ratinanniemessä. 21.-23.7.2022 järjestettävän tapahtuman ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu.

Lavalle nousee uransa aikana kuusi studioalbumia julkaissut, ja jättihittejä kuten Asfaltti polttaa, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt, tehtaillut Tehosekoitin. Yhtyeen kappaleista moni on yltänyt striimauspalveluissa platinarajaan. Yhtyeen paluun hetki on pysytellyt lähtötelineissä vallitsevan tilanteen vuoksi jo liki kahden vuoden ajan, mutta viimein päästään tositoimiin. Bändi on paljastanut, että kesän lavashow tulee olemaan mittava, ja lupaa, että ”ensi kesänä purskahtaa”.

Festivaaleilla nähdään myös lukuisista radiohiteistään sekä livekarismastaan tunnettu Lauri Tähkä, suomirockin kivijalka, vuosittain Tammerfestin yksi odotetuimmista esiintyjistä PopedaTerveisin Doris -hitillä radiolistoilla juhliva Mariska ja tamperelainen Uniklubi, jonka Bailaten koko elämä -biisiä on kuunneltu Spotifyssa liki 2 miljoonaa kertaa. Mittava lista artistijulkistuksia on luvassa alkuvuodesta 2022.

Tapahtuman kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippujen Early Bird -myynti on käynnissä vuoden loppuun saakka Lippupisteessä ja Tiketissä. Tapahtuman VIP-liput on myyty vuosittain loppuun.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%