Uutiset

Tampereella ja Orivedellä on avattu koronarokotustietojen korjauspyynnöille verkkolomake

Tampereella ja Orivedellä on avattu koronarokotustietojen korjauspyynnöille verkkolomake

Tampereella ja Orivedellä on otettu käyttöön verkkolomake, jolla voi pyytää Omakannan koronarokotustodistuksessa näkyvien rokotustietojen korjausta. Jos koronarokotustiedoissa on virhe tai sieltä puuttuvat tiedot saaduista rokotteista, korjauspyynnön voi tehdä osoitteesta tampere.fi/koronarokotukset löytyvällä verkkolomakkeella.

Lomake menee terveyspalvelujen neuvontaan, jossa se käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa. Kun virhe on korjattu, asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä. Omakannan koronarokotustietoihin muutokset päivittyvät viiden päivän sisällä korjauksesta. Lomakkeella voi tehdä vain Tampereella tai Orivedellä annettujen koronarokotusten kirjausten korjauspyyntöjä. Jos virheellisesti kirjattu rokote on saatu jossain muussa kunnassa, tulee olla yhteydessä suoraan kyseiseen kuntaan.

Jos ei pysty käyttämään verkkolomaketta, korjausta voi pyytää omalta terveysasemalta tai terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7 - 22).

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>