Päivän haastattelu, Uutiset

Areenan tapahtumiin myyty jo yli 400 000 lippua - myyntijohtajan kalenterissa eletään jo vuotta 2025

Areenan tapahtumiin myyty jo yli 400 000 lippua - myyntijohtajan kalenterissa eletään jo vuotta 2025

Tampereella ollaan siirtymässä uuteen aikakauteen, kun uusi monitoimiareena avaa ovensa ensi viikolla. Avausviikonloppuna Nokia Arena täyttyy kahdesti, kun Tappara ja Ilves kohtaavat toisensa tuplaottelussa. Myös areenan konsertit ja muut tapahtumat ovat myyneet erinomaisesti, kertoi SUN Radiossa vieraillut myyntijohtaja Elina Tikkakoski.

Aiemmin Turussa tapahtumakeskus Logomon myynnistä vastannut Tikkakoski on työskennellyt areenayhtiön palveluksessa nyt reilun vuoden. Tikkakosken mukaan tapahtumien lipunmyynti on sujunut jo tähän mennessä hyvin ja myös ohjelmistoa on tarjolla valtavasti. Myyntijohtajan mukaan tällä hetkellä myydään tapahtumia jopa vuodelle 2025.

Elina Tikkakoski SUN Radion vieraana 24.11.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>