Koronavirus, Uutiset

Kangasalan kaupunginsairaalassa todettu lisää koronavirustartuntoja

Kangasalan kaupunginsairaalassa todettu lisää koronavirustartuntoja

Kangasalan kaupunginsairaalassa on todettu lisää koronavirustartuntoja, tiedottaa Kangasalan kaupunki. Kaikille mahdollisesti altistuneille työntekijöille ja potilaille on tehty seulontana koronatesti. Kaikkiaan koronatapauksia on noin 10. Suurin osa tapauksista on työntekijöillä ja lisäksi muutama yksittäinen potilas on osoittautunut koronapositiiviseksi.

Kangasalan kaupungin mukaan kaikilla esille tulleilla koronapositiivisilla on rokotussuoja. Potilaat ovat toistaiseksi koronan suhteen oireettomia. Kaupunginsairaalassa on toteutettu suositusten mukaisia hygienia- ja suojaustoimia potilaiden turvallisuuden takaamiseksi. Monisairaat ja iäkkäät potilaat ovat erityisen alttiita saamaan infektiotartunnan alentuneen immuniteettinsa vuoksi. Henkilökunnan koronatapaukset näyttävät tarttuneen taukotilanteissa esimerkiksi ruokailutilanteissa, joissa ei ole mahdollista pitää maskia.

Kangasalan kaupunginsairaalan vierailurajoitusta ja seulontaa joudutaan jatkamaan, kunnes epidemian todetaan varmuudella talttuneen. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että rajoitus jatkuu ainakin marraskuun loppuun. Kangasalan kaupunki tiedottaa lisää ensi viikon alkupuolella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>