Koronavirus

Kangasalan kaupunginsairaalassa todettu lisää koronavirustartuntoja

today25.11.2021

Background
share close

Kangasalan kaupunginsairaalassa on todettu lisää koronavirustartuntoja, tiedottaa Kangasalan kaupunki. Kaikille mahdollisesti altistuneille työntekijöille ja potilaille on tehty seulontana koronatesti. Kaikkiaan koronatapauksia on noin 10. Suurin osa tapauksista on työntekijöillä ja lisäksi muutama yksittäinen potilas on osoittautunut koronapositiiviseksi.

Kangasalan kaupungin mukaan kaikilla esille tulleilla koronapositiivisilla on rokotussuoja. Potilaat ovat toistaiseksi koronan suhteen oireettomia. Kaupunginsairaalassa on toteutettu suositusten mukaisia hygienia- ja suojaustoimia potilaiden turvallisuuden takaamiseksi. Monisairaat ja iäkkäät potilaat ovat erityisen alttiita saamaan infektiotartunnan alentuneen immuniteettinsa vuoksi. Henkilökunnan koronatapaukset näyttävät tarttuneen taukotilanteissa esimerkiksi ruokailutilanteissa, joissa ei ole mahdollista pitää maskia.

Kangasalan kaupunginsairaalan vierailurajoitusta ja seulontaa joudutaan jatkamaan, kunnes epidemian todetaan varmuudella talttuneen. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että rajoitus jatkuu ainakin marraskuun loppuun. Kangasalan kaupunki tiedottaa lisää ensi viikon alkupuolella.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%