Päivän haastattelu, Uutiset

Perinteinen Jouluparaati avaa joulun Tampereella - kulkueessa mm. sambaa, koiria ja cheerleadereitä

Perinteinen Jouluparaati avaa joulun Tampereella - kulkueessa mm. sambaa, koiria ja cheerleadereitä

Osa Tampereen Joulutorista palvelee jo tulevana viikonloppuna.

Tampereen keskustassa juhlistetaan perinteistä joulun avausta paraatin sekä ohjelman merkeissä. Jouluparaati lähtee Hämeenpuistosta liikkeelle sunnuntaina kello 14 ja kulkee Kauppakadun kautta Keskustorille. Keskustorilla Vanhan kirkon edessä esiintyy Sani sekä Keskustorin komea joulupuu saa valaistuksen. Tampereen Joulutori on avoinna joulun avauksena ja sen ravintolat palvelevat.

Yleisöä toivotaan paraatin reitille vilkuttamaan paraatilaisille erityisesti Kauppakadulle ja Keskustorille. Hämeenpuistossa vietetään samaan aikaan markkinoita. Paraatin kärjessä kulkee Kotkien puhallinorkesteri, jonka jälkeen tulee joulupukki hevoskyydillä, kokonaisuudessaan paraatiin on ilmoittautunut yli kymmenen tahoa.

Paraatissa ovat mukana mm. Suomen Karva-Kaverit ry, Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä, Tampereen Pyrintö; cheerleading, Partiolippukunnat Tampereen Kotkat ja Tampereen Lokit, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta, Kennelliiton Kaverikoirat, PellePändi, Mustinkulmalaiset Koirat, Taikahile ja Sambakoulu União da Roseira.

Tuottaja Salla Kytöharju kertoo Joulun Avauksesta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>