Uutiset

Pitkäaikainen basisti jätti Popedan

Pitkäaikainen basisti jätti Popedan

Kuvassa vasemmalla oleva Jyrki K. Melartin siirtyi sivuun Popedasta. (Kuva: Lars Johnson)

Tampereen uudella areenalla joulukuussa esiintyvä Popeda kertoo sosiaalisessa mediassa, että yhtyeen riveissä pitkään vaikuttanut Jyrki Melartin on jättänyt bändin. Bassoa soittanut Melartin jättäytyi henkilökohtaisista syistä sivuun jo hieman aiemmin ja bassossa on tuurannut kitaristi Costello Hautamäen poika Alex.

Melartin soitti yhtyeen riveissä alkujaan lähes koko 80-luvun, minkä jälkeen hän jättäytyi toiminnasta sivuun muutamaksi vuodeksi. Jyrki Melartin palasi Popedan riveihin vuonna 1996 ja soitti bändissä aina tähän syksyyn saakka.

Popedan on määrä esiintyä Nokia Arenalla 16. joulukuuta.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>