Uutiset

Asuntoihin ja koruliikkeisiin pyrkiviä varkaita liikkeellä Valkeakoskella

Asuntoihin ja koruliikkeisiin pyrkiviä varkaita liikkeellä Valkeakoskella

Sisä-Suomen poliisi on kertonut Valkeakoskella tapahtuneista varkauksista.

Sairaalan vapaaehtoiseksi avustajaksi esittäytynyt pääsi lauantaina 27.11.2021 sisään hiljattain hoitojaksolla olleen henkilön kotiin ja anasti tältä rahaa. Poliisilla on tekoon epäilty tiedossa ja tavoitettu. Poliisi muistuttaa, ettei odottamatta ovelle tulevia vieraita henkilöitä tule päästää asuntoon sisään, elleivät he voi todistaa työpaikan henkilökortilla tai muutoin olevansa oikealla asialla. Jos ulkopuolinen henkilö pääsee asuntoon, tulee tilanteessa soittaa välittömästi poliisille numeroon 112.

Kaksi henkilöä anasti koruja koruliikkeestä Valkeakoskella tiistaina 30.11.2021. Toinen henkilö harhautti myyjää, jolloin toinen keräsi koruja liikkeestä. Varkaus huomattiin henkilöiden poistuttua liikkeestä, mutta sivullisen vihjeiden avulla tekijäksi epäillyt on tavoitettu.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>