Uutiset

Itsenäisyyspäivän kansanjuhla Tampereen Keskustorilla perutaan

Itsenäisyyspäivän kansanjuhla Tampereen Keskustorilla perutaan

Perinteinen itsenäisyyspäivän kansanjuhla Tampereen Keskustorilla maanantaina 6.12.2021 perutaan, tiedottaa Tampereen kaupunki. Kaupungin mukaan tapahtuma joudutaan perumaan heikentyneen koronatilanteen sekä sosiaali- ja terveysministeriön ohjauskirjeen linjausten perusteella.

Keskustorin kansanjuhlaan suunnitellut musiikkiesitykset perutaan, mutta Keskustorin rakennusten valaistus toteutuu suunnitelmien mukaan. Suomen itsenäisyyden kunniaksi rakennusten valaistus sytytetään 6.12. noin kello 17.30.

Seitsemän Keskustorin ympäristössä sijaitsevaa rakennusta saavat julkisivuunsa talvisia valoinstallaatioita viimevuotiseen tapaan, tänä vuonna tosin uudenlaisin aihein ja osittain eri rakennuksissa. Valaistusta voi käydä joulukuun iltoina terveysturvallisesti ihastelemassa kukin omien aikataulujensa mukaan. Valot ovat nähtävillä 2.1.2022 asti päivittäin klo 15.30 – 22.00.

Alueelle suunniteltuja ja aiemmin viestitettyjä katujen ja pysäköintialueiden sulkuja ei kansanjuhlan perumisen vuoksi toteuteta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>