Uutiset

Ilveksen keskikentälle kova vahvistus - Veikkausliigatähdelle pitkä sopimus

Ilveksen keskikentälle kova vahvistus - Veikkausliigatähdelle pitkä sopimus

Jalkapallon Veikkausliigaan valmistautuva Ilves on tehnyt nimekkään pelaajahankinnan, kun Veikkausliigan tähtipelaajiin lukeutuva Petteri Pennanen on solminut tamperelaisseuran kanssa kolmevuotisen sopimuksen. Lisäksi sopimuksessa on seuran optio vielä kaudesta 2025.

Pennanen on voittanut urallaan muun muassa Suomen mestaruuden toimiessaan Kuopion Palloseuran kapteenina kaudella 2019. Kausilla 18 ja 19 hänet valittiin Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. KuPS:n lisäksi Pennanen on edustanut Veikkausliigaurallaan Turun Palloseuraa ja Rovaniemen Palloseuraa. Viime kauden Pennanen pelasi Yhdysvalloissa.

Kansainvälisiä kenttiä Pennanen on aiemmin kolunnut myös Indonesiassa ja Puolassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>