Uutiset

Hämeenlinnalaisessa Liivuoren päiväkodissa poliisitehtävä

Hämeenlinnalaisessa Liivuoren päiväkodissa poliisitehtävä

Hämeen poliisi kertoo, että poliisipartio sai eilen torstaina iltapäivällä tehtävän Liivuoren päiväkodille Hämeenlinnassa.

Kahta henkilöä kehotettiin poistumaan paikalta, mutta koska neuvot ja kehotukset eivät riittäneet häiriön poistamiseksi, joutui poliisi lieviä voimakeinoja käyttäen ottamaan kyseiset henkilöt kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Kiinniotettuja epäillään virkamiehen vastustamisesta.

Poliisi kertoo, että tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa päiväkodin lapsille tai muille sivullisille.

Myös Hämeenlinnan kaupunki kertoo, että Liivuoren päiväkodissa sattui torstaina 16.12. välikohtaus, jonka johdosta paikalle oli kutsuttava poliisi sekä sosiaalityöntekijöitä.

Tilanne ei aiheuttanut päiväkodin lapsille eikä henkilöstölle suoraa uhkaa. Vanhempia ja huoltajia on tiedotettu 16.12. ja annettu toimintaohjeita mikäli lapsi tapahtuman vuoksi oireilee. Henkilöstön kanssa asiaa käsitellään turvallisuussuunnitelman mukaisesti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>