Koronavirus, Uutiset

Koronatartuntoja ilmi myös jouluna huima määrä - Pirkanmaalla taas uusi ennätys

Koronatartuntoja ilmi myös jouluna huima määrä - Pirkanmaalla taas uusi ennätys

Pirkanmaalla todettiin myös joulun aikana suuri määrä koronavirustartuntoja. Tays kertoi tänään neljän viime päivän lukemat, jotka olivat yhteensä 1164. Suurin päiväkohtainen määrä oli peräti 473, mikä on suurin määrä koko pandemia-ajalta.

Koko viikon lukema oli 1705, mikä on vajaat sata enemmän kuin edellisellä viikolla.

Vaikea epidemiatilanne aiheutti myös uusia rajoituksia, millä pyritään hillitsemään koronan leviämistä. Kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 25.12.2021–7.1.2022. Myös yleisö- ja harrastustiloja sekä esimerkiksi kauppakeskusten oleskelutilat on määrätty suljettavaksi 7.1. saakka.

Ravintoloiden osalta huomisesta alkaen anniskelu päättyy klo 17 ja anniskeluravintoloiden aukiolo päättyy klo 18. Ruokaravintoloissa anniskelu päättyy niin ikään klo 17, mutta aukiolo sallitaan koronapassilla kello 20 asti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>