Koronavirus, Uutiset

Koronanäytteenottoa jatkossa Nekalan lisäksi Teiskontien drive-in-pisteessä

Koronanäytteenottoa jatkossa Nekalan lisäksi Teiskontien drive-in-pisteessä

Fimlab on tehnyt yhteistyösopimuksen koronatestausta tekevän 9Livesin kanssa. Maanantaista 3. tammikuuta 2022 alkaen koronanäytteenottoa tehdään Nekalan lisäksi Teiskontien drive-in-näytteenottopisteellä.

Yhteistyön myötä tamperelaiset koronanäytteenottoa tarvitsevat voivat saada näytteenottoajan joko Nekalan tai Teiskontien näytteenottopisteelle. Ajanvaraukseen yhteistyö ei aiheuta muutosta. Ajanvaraus koronanäytteenottoon tapahtuu jatkossakin joko Omaolo-palvelun tai Tampereen kaupungin terveyspalveluiden kautta. Ajanvarauksen jälkeen saapuvassa varausvahvistuksessa on tieto siitä, mihin näytteenottopisteeseen aika on varattu ja saapumisohjeet näytteenottopisteelle.

Teiskontien näytteenottopisteessä otetut näytteet analysoidaan Fimlabissa, ja vastaus tulee tekstiviestillä heti tuloksen valmistuttua. Koronanäytteenottoon tulo vaatii aina lähetteen ja ajanvarauksen. Ajanvarauksen tiedot ovat varausvahvistuksessa. Mikäli asiakas on estynyt tulemaan, on varattu aika peruttava. Ohjeet näytteenottoajan perumiseen ovat tekstiviestinä tulleessa varausvahvistuksessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>