Päivän haastattelu, Uutiset

Vuosi vaihtuu pakkassäässä - kuuntele viranomaisen ohjeet turvalliseen ilotulitukseen

Vuosi vaihtuu pakkassäässä - kuuntele viranomaisen ohjeet turvalliseen ilotulitukseen

Ilotulitteiden kauppa on ollut vilkasta vuodenvaihteen lähestyessä. Ilman erillistä lupaa ilotulitteiden käyttö on sallittua uudenvuodenaattona klo 18 alkaen yökahteen saakka. Poikkeuksena tähän on kuitenkin Tampereen keskusta, missä ilotulitteiden käyttö on kokonaan kielletty. Pirkanmaan Pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Kari Alanko kertoi Pelastuslaitoksen valmistautuvan vuoden vaihtumiseen normaalimiehityksellä.

Turvallisuusasioista Alanko nosti esille jäillä liikkumisen. Pelastuslaitosta ovat viime päivinä työllistäneet jäihin pudonneet ajoneuvot ja Alanko muistuttaakin, että jäät eivät välttämättä vielä autoja kanna.

Kari Alanko muistutti myös ilotulitteiden vastuullisesta ja turvallisesta käsittelystä. Koko haastattelun voit kuunnella tästä:

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>