Koronavirus, Uutiset

Avi: Pirkanmaan uudet koronarajoitukset tulevat voimaan 8.1.2022 alkaen

Avi: Pirkanmaan uudet koronarajoitukset tulevat voimaan 8.1.2022 alkaen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Punkalaitumen kuntien alueelle tartuntatautilain perusteella uutta päätöstä, joka koskee kokoontumisrajoitusta ja tilojen sulkua ajalle 8.1.- 21.1.2022.

Päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa mutta ei enää ulkotilassa. Tilojen sulkua koskeva määräys kohdentuu tiloihin aiempaa rajatummin. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Uudet määräykset eivät vaikuta alueella voimassa olevaan, tartuntatautilain 58 d -pykälän mukaiseen päätökseen, joka asettaa edellytyksiä tilojen käytölle ja koskee myös sellaisia tiloja ja toimintoja, jotka eivät ole sulkupäätöksen kohteena.

Päätös annetaan perjantaina 7.1.2022, ja siitä aluehallintovirasto tiedottaa erikseen päätöksen jälkeen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>