Uutiset

Tampere sulkee tilapäisesti geriatrian poliklinikan - Tampere valmistautunut vähentämään kiireetöntä hoitoa muistakin yksiköistä

Tampere sulkee tilapäisesti geriatrian poliklinikan - Tampere valmistautunut vähentämään kiireetöntä hoitoa muistakin yksiköistä

Tampereen kaupunki sulkee tilapäisesti geriatrian poliklinikan. Koronatilanteen pahenemisen vuoksi sairaalaosastoilla tarvitaan lisää työntekijöitä. Tämän takia Tampereen kaupunki sulkee tilapäisesti geriatrian poliklinikan 20.1.2022 alkaen ja poliklinikan henkilöstö siirtyy auttamaan sairaalahoitoa.

Tampereen kaupunki on valmistautunut vähentämään kiireetöntä hoitoa muistakin yksiköistä turvakseen kriittiset palvelut, jos koronatilanne yhä vaikeutuu, sairaalahoitoa tarvitsevien määrä kasvaa ja esimerkiksi henkilöstöä on paljon yhtä aikaa pois koronan vuoksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>