Uutiset

Tampereella toiminutta mediayhtiötä epäillään talousrikoksista

Tampereella toiminutta mediayhtiötä epäillään talousrikoksista

Sisä-Suomen poliisilaitoksen talousrikosyksikössä on ollut tutkinnassa Tampereella toimineen mediayhtiön ja sen läheisyhtiöiden toiminnassa tapahtuneita epäiltyjä talousrikoksia. Yhtiön toimialana oli tuottaa ja lähettää mediasisältöjä ja se toimi sekä Suomessa että tytäryhtiöiden kautta eri Euroopan maissa vuokraamalla radioasemien lähetysaikaa.

Epäiltyinä rikoksina on tutkittu kolmea törkeää veropetosta, kahta törkeää kirjanpitorikosta sekä avunantoja kyseisiin rikosnimikkeisiin. Teot ajoittuvat ajalle 2011-2018. Tutkintaa on tehty samanaikaisesti verohallinnon tekemän verotarkastuksen kanssa. Verohallinnon mukaan vältettyjen verojen määrä on yli 3 miljoonaa euroa. Rikoksesta epäiltynä on kolme henkilöä. Kaikki rikoksesta epäillyt kiistävät syyllistyneensä rikoksiin.

Esitutkinta on saatettu loppuun ja asia siirtyy syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjäalueelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>