Uutiset

Tampereen maauimalaan mahdollista hankkia kausikortti

Tampereen maauimalaan mahdollista hankkia kausikortti

Tampereen maauimalaan on nyt mahdollista hankkia kausikortti tulevalle kaudelle. Kausikortilla pääsee maauimalaan kerran päivässä. Kausikortti on voimassa maauimalan portilla eikä siihen voi liittää sisähallin käyttöä.

Ennakkokampanjan aikana 31.1.–28.2. kausikortin voi ostaa edullisempaan hintaan. Kauden 2022 hinnasto ja kausikortin osto-ohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tampereenmaauimala . Ennakkomyynnissä kausikortin voi ostaa liikuntapalvelujen verkkokaupasta, liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta sekä uimahalleilta, kun koronarajoitukset päättyvät ja uimahallit avautuvat jälleen.

Verkkokaupassa ennakkokausikortti myydään QR-koodillisena lippuna, joka ladataan rannekkeelle maauimalan kassalla kauden alkaessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>