Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo, mitä kuuluu 200-vuotiaalle säästöpankkitoiminnalle

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo, mitä kuuluu 200-vuotiaalle säästöpankkitoiminnalle

SP_Liitto, Helsinki, Ahonen Pirkko

Huhtikuussa 12 vuotta täyttävän Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen toimii Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtajana. Suomessa on ollut säästöpankki-toimintaa jo kahdensadan vuoden, merkkivuosi on parhaillaan meneillään.

Ahonen on paitsi valtakunnallisella näköalapaikalla Säästöpankkiliitossa myös voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän Aito Säästöpankin kapteeni. Ikaalisten Sp:n ja Luopioisten Sp:n perustama Aito Säästöpankki on varttunut miljardipankiksi. Se on levittäytynyt fuusion avulla Satakuntaan. Tänä keväänä Aito Säästöpankki hankkii uutta elintilaa Etelä-Pohjanmaalta, Ylihärmän Säästöpankki liittyy Aito Säästöpankkiin.

Maakunnan Matti haastattelee Aito-Pirkkoa:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>