Päivän haastattelu, Uutiset

Tappara Mestarien Liigan finaaliin - Heljanko nollasi saksalaiset välierässä

Tappara Mestarien Liigan finaaliin - Heljanko nollasi saksalaiset välierässä

Tappara raivasi tiensä jääkiekon Mestarien Liigan loppuotteluun, kun välierässä kaatui saksalainen Red Bull München maalein 3 – 0. Kristian Kuusela laukoi Tapparalle kaksi osumaa ja Joona Luoto osui kertaalleen. Tapparan maalilla nollapelin torjunut Christian Heljanko sai olla rauhassa ottelun alkuvaiheissa, mutta lopulta tilille kertyi 25 torjuntaa, joiden joukkoon mahtui etenkin päätöserässä pari erinomaista pelastusta.

CHL-finaali on Tapparalle seurahistorian ensimmäinen ja kaikkiaan Tapparasta tulee nyt kolmas suomalaisseura, joka loppuotteluun on yltänyt. Finaali pelataan Ruotsissa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Vastaansa Tappara saa tuolloin Röglen.

Christian Heljangon tunnelmat ottelun päätyttyä:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>