Päivän haastattelu

Matkailun merkitys henkiselle ja jopa fyysiselle hyvivoinnille suuri

Matkailun merkitys henkiselle ja jopa fyysiselle hyvivoinnille suuri

Tukholma on perinteisesti suomalaisille suosittu matkakohde myös talvella.

Ikaalisten Matkatoimiston joulu- ja tammikuun aikana tekemän kyselyn mukaan jopa 77,4 % vastaajista koki matkailun vaikuttavan paljon tai melko paljon heidän henkiseen hyvinvointiinsa. Yli puolet (53,2 %) puolestaan kertoi matkailun vaikuttavan heidän fyysiseen hyvinvointiinsa.

Ikaalisten Matkatoimiston toimitusjohtaja Esa Talonen summasi kyselyn antia SUN Radion haastattelussa ja kertoi myös lomamatkojen myyntitilanteesta. Talosen mukaan myös talvilomalle kerkiää vielä mainiosti. Ulkomaisista matkakohteista suurimmassa suosiossa ovat Suomen naapurimaat ja pidemmistä matkoista perinteiset ja tutut kohteet.

Esa Talonen haastattelussa 14.2.:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>