Harrasta ja liiku, Päivän haastattelu, Uutiset

Pirkan Hiihto toteutuu viimein kahden vuoden tauon jälkeen

Pirkan Hiihto toteutuu viimein kahden vuoden tauon jälkeen

6. maaliskuuta päästään hiihtämään Pirkan Hiihdossa kahden vuoden tauon jälkeen. Viime vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan koronatilanteen takia. Vuonna 2020 varsinainen hiihto peruttiin taas huonon lumitilanteen takia, mutta reppuhiihto pystyttiin järjestämään lyhennetyllä 60 kilometrin matkalla.

Nyt hiihdetään 66. Pirkan Hiihto. Perinteinen reitti kulkee lähtöpisteestä Niinisalosta Ylöjärvelle Teivon raviradalle. 90 kilometrin täysmatkan lisäksi on mahdollista hiihtää myös 52 kilometrin Retki-Pirkka Niinisalosta Kyröskoskelle ja 45 kilometrin Puoli-Pirkka Hämeenkytön lentokentältä Teivoon.

Pirkan Hiihdon puheenjohtaja Tapio Syrjänen kertoo muun muassa, mitä uutta hiihtopäivänä on luvassa:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>