Päivän haastattelu, Uutiset

Kimmo Sasi 70 vuotta – entinen ministeri valmistelee paraikaa väitöskirjaa perusoikeuksista

Kimmo Sasi 70 vuotta – entinen ministeri valmistelee paraikaa väitöskirjaa perusoikeuksista

Pitkäaikainen kansanedustaja ja monikertainen ministeri Kimmo Sasi sanoo, että maakunta- ja sote-uudistus osoittaisi hyötynsä tulevaisuudessa. Hänen mielestään hanke on toteutettava nyt. - Eli, jos nyt ei saada valmista, uudistus ei valmistu koskaan, hän ravistelee.

Pitkän päivätyön suomalaisessa politiikassa tehnyt tamperelainen Kimmo Sasi täyttää tänään 70 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi SUN Radion iltapäivässä kuultiin entisen kansanedustajan ja ministerin kuulumisia sekä näkemyksiä päivän polttavistakin asioista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>