SUN Talvimenot

SUN Talvimenot: Luomajärven Kievari

SUN Talvimenot: Luomajärven Kievari

Kuva: Luomajärven Kievari

Luomajärven Kievarissa pääsee kokemaan maaseudun rauhan ja menneen ajan tunnelman aidossa kulttuurihistoriallisessa talonpoikaismiljöössä. Ikaalisissa sijaitsevalla tilalla pääsee nauttimaan hyvää ruokaa, saunaelämyksiä, majoitusta ja erilaisia retkiä ja aktiviteetteja hevosilla tai ilman. Talvisin tarjolla on mm. poni patikkaretkiä, hiihtoratsastusta, maalaisromanttisia rekiretkiä sekä eläinten ruokkimista, hoitoa ja rapsuttelua.

Yrittäjä Satu Haagmann kertoo kohteesta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>