Uutiset

Tredusta 21 kilpailijaa Taitaja2022-finaaliin

Tredusta 21 kilpailijaa Taitaja2022-finaaliin

Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta selvitti tiensä 21 kilpailijaa Taitaja2022-finaaliin. Ammattitaidon Suomen mestaruuksista kilpaillaan Porissa 16.–19.5.2022 koronatilanne huomioiden.

Taitaja2022-semifinaalit järjestettiin 1.–20.2.2021 välisenä aikana hajautettuna eli jokainen opiskelija suoritti kilpailutehtävän omassa oppilaitoksessa. Semifinaaleihin osallistui yli 1 400 ammatillista opiskelijaa ympäri Suomen. Jokaisesta lajista semifinaalien kahdeksan parasta kilpailee Suomen mestaruudesta.

Tredusta semifinaaleihin osallistui 103 kilpailijaa, joista 21 jatkaa SM-finaaliin. Tänä vuonna Taitaja-finaalit järjestetään Porissa 16.–19.5.2022 koronatilanne huomioiden. Tredu kisaa suurtapahtumassa yhteensä 13 eri lajissa, joita ovat mm. automaalaus, mediasuunnittelu, painotekniikka ja putkiasennus.

– Semifinaaleissa tredulaisilta nähtiin upeita suorituksia ja onnistumisia. Kisajärjestelyt sujuivat toimipisteissä erinomaisesti terveysturvallisuus ja koronarajoitukset huomioituina. Innolla odotamme toukokuun suurtapahtumaa Porissa, kertoo Tredun kilpailupäällikkö Katja Aaltonen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>